Rochii de mireasa Evergreen Brides

Rochii de mireasa Evergreen Brides

Rochiile de mireasa Evergreen Brides sunt rochii de nunta elegante, in linie A, in stil sirena sau in stil printesa, realizate din materiale suprapuse moi, cum sunt chiffon, tulle si organza.

Rochiile urmeaza liniile corpului feminin si pentru ca miresele din ultimii ani aleg rochii de inspiratie romantica lungi pana la podea, rochiile de mireasa Evergreen Brides se inscriu in tendintele modei actuale si ies in evidenta prin corsaje impodobite cu cristale, maneci din dantela si volane delicate cu aplicatii florale.

Rochiile de mireasa cu decolteu inima castiga teren si sunt purtate atat de miresele minione, cat si de miresele inalte care opteaza adeseori pentru rochiile in stil sirena cu decupaje la spate.

Fie ca ai corpul tip clepsidra, mar sau para, urmareste cele mai noi rochii de mireasa Evergreen Brides si consulta-te cu specialistii salonului de rochii din Brasov inainte de a cumpara un model anume.

Mireasa este singura care poate pune intr-o lumina pozitiva rochia pe care o poarta la nunta, de aceea este esential sa stii ce tip de corp ai si ce croi te avantajeaza. Numai cunoscand aceste detalii simple, vei putea alege rochia de mireasa potrivita stilului si personalitatii tale.

Urmareste in galeria foto alaturata mai multe modele de rochii de mireasa din colectia 2015, iar apoi selecteaza modelul care te avantajeaza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest