Cum va arata rochia de mireasa a lui Meghan Markle?

Cum va arata rochia de mireasa a lui Meghan Markle?

Meghan Markle se va casatori cu printul Harry in luna mai a acestui an si toti ochii sunt atintiti asupra lor. Se fac deja prognosticuri despre rochia de mireasa pe care o va purta la nunta regala viitoarea ducesa Meghan Markle, iar specialistii WeddingwWire.com au facut deja propriile predictii despre rochie. Deoarece Meghan este a cincea in linie la tron, cu siguranta isi va permite sa adopte un stil ceva mai lejer comparativ cu Kate Middleton.

Avand in vedere faptul ca adora stilul designerilor din Canada, iar stilul ei este unul relaxat si modern, iata ce tip de rochie mireasa ar putea alege Meghan Markle pentru nunta sa cu printul Harry, fara a incalca insa protocolul regal.

Designeri: Romona Keveza, Ines Di Santo, Rivini ori Erdem
Pentru ca iubeste creatorii de rochii din Toronto, Canada, este foarte posibil ca Meghan sa poarte o rochie mireasa purtata de unul dintre designerii care s-au stabilit in Canada, cum ar fi Romona Keveza, Ines Di Santo, Rivini, ori Erdem. Este putin probabil sa apeleze la un designer din Marea Britanie.

Stilul rochiei: clasic, chic si casual
Pentru ca Meghan se imbraca modern si are un stil mai relaxat, cel mai probabil la nunta sa va miza pe o rochie clasica, in stil casual-urban, cu design chic.

Silueta: pe corp sau dreapta
Desi la nuntile regale miresele aleg rochii lungi cu fuste ample si trene impunatoare, Meghan Markle ar putea sa adopte un stil chic californian si sa mizele pe o rochie de mireasa care ii pune in valoare corpul feminin. O rochie in stil sirena sau pe langa corp este perfecta pentru constitutia ei.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest