Reem Acra Bridal Fall 2012

Reem Acra Bridal Fall 2012

Este pentru prima oara cand Reem Acra vine cu o energie debordanta. Fiecare rochie pare usoara precum aerul, in ciuda staturilor voluminoase de matase stralucitoare, a broderiilor si structurilor aparent greoaie.

Daca, in trecut, designerul libanez s-a remarcat prin pasiunea broderiile impunatoare ale rochiilor ei de mireasa (aplicatii cu dantela si margele sau volane minutios lucrate) de data aceasta, Reem opteaza pentru o naturalete plina de detalii glam.

Nu uita nici de trendurile toamnei 2012: staturi intregi de volane, crapaturi sducatoare sau decolteuri iluzie.

Matasea de satin luxos este plina de artificii inovatoare, un veritabil trade-mark, ce o situeaza pe Reem Acra in randul celor mai originali si autentici designeri de rochii de mireasa. Si de data aceasta, rochiile ei exceleaza prin broderii din cristale Swarovski, perle de cultura si cusaturi cu fire argintii.


Accesoriile de par sunt senzationale, delicat ornamentate cu pene sau cristale. Petale de matase supradimensionate, prinse de bentite art deco, troneaza in capul modelelor ce ne amintesc de frivolele femei “flapper”. Usor retro, aceasta colectie ofera un aspect senzual si ultra-sexy al miresei lui 2012. O mireasa cu un aer usor decadent si lasciv.

Liniile sirena si trompeta, predominante in rochiile acestei colectii imbina poetic aprecierea structurilor clasice si traditionale cu nevoile moderne ale femeii de astazi.

Este pentru prima oara cand Reem indrazneste sa arate mai mult, in perfecta antiteza cu naturaletea si delicatetea miresei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest