Oda romantismului

Oda romantismului

Printese diafane, sirene elegante, A-line gratioase sunt cateva cuvinte reprezentative ale fabuloaselor rochii din colectia Intuzuri Costura. Adaugam si ultima obsesie a designerilor pentru 2013 - dantela, ingredientul minune pentru rochia de mireasa de vis si suntem gata sa promitem mireselor ca este imposibil sa nu-ti gasesti ROCHIA in colectia Intuzuri.

Fiecare rochie din colectia 2013 este o oda adusa romantismului, spun cei de la Intuzuri, si cine suntem noi sa-i contrazicem?

Colectia de rochii de mireasa Intuzuri 2013 pune foarte mare accent nu doar pe linia rochiei si materialele de buna calitate folosite, ci si pe atentia acordata detaliilor. Daca pana anul acesta rochiile fara bretele, tip corset au fost in topul preferintelor mireselor, 2013 aduce din nou in atentia noastra rochia de mireasa cu bretele si manecute delicate, fara a pune totusi in umbra modelele cu umerii goi.

www.isadorable.ro www.isadorable.ro 

Rochia de mireasa cu spate foarte decoltat sau iluzia de spate gol cu dantela aplicata sau flori delicate, in forma de V sau patrat sunt insa caracteristicile principale ale noii colectii Intuzuri Costura, atat de apreciate pe plan international.

Si pentru ca ce-ar fi o printesa fara un nume pe masura - Augustine, Althea, Allegra, Aletia sunt doar cateva dintre numele alese pentru a reprezenta asa cum trebuie o fabuloasa colectie de rochii de mireasa regale.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest