Monique Lhuillier despre colectia de primavara 2015

Monique Lhuillier despre colectia de primavara 2015

Dupa aproape 20 de ani de business in moda, Monique Lhuillier stie absolut tot ce trebuie sa cunoasca un designer despre rochiile de mireasa.

Creatoarea de moda a fost abordata de jurnalistii de la Brides.com. Cu aceasta ocazie, designerul a vorbit despre noua colectie de rochii mireasa pentru primavara 2015, stilul de rochii preferat si la final, a oferit cateva sfaturi viitoarelor mirese.

Colectia rochii mireasa pentru primavara 2015
Pentru noua colectie de rochii de mireasa, designerul Monique Lhuillier, care traieste in California s-a lasat inspirata de iubire, vise si pictura, mai precis de portretele lui John Singer Sargent.

"Pentru colectia mea de primavara, am fost inspirata de un vis eteric, trait cu ochii deschisi”. Inspirata de portretele lui Sargent, Monique Lhuillier si-a intitulat colectia de rochii Ethereal Daydream, pentru a reliefa prin intermediul unui tablou vivant acea imagine cu rochii de mireasa care par sa iasa din tablou.

Create intr-un stil romantic si fantezist, rochiile de mireasa au un look regal si apar ca niste nori de tulle vaporosi in combinatii de matase, satin, organza si dantela Chantilly. Pentru aceasta colectie fantezista, designerul a ales nuante pastel de blush, hortensie, fistic, ivory si alb.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest