Mireasa pe covorul rosu: Rochie de mireasa a la Hollywood

Mireasa pe covorul rosu: Rochie de mireasa a la Hollywood

Esti o fana a tabloidelor si te-ai inspirat intotdeauna din stilul vedetelor. Este nunta ta, iar tu trebuie sa stralucesti din cap pana in picioare! De aceea, o rochie de mireasa seducatoare si spectaculoasa este un must-have. Ai incredere in gusturile divelor hollywoodiene? Admira-le in rochiile lor de mireasa de zeci de mii de euro si alege modelele propuse de www.net-a-porter.com. Te asiguram ca vei pasi spre altar, simtindu-te ca pe covorul rosu!

Rochia de mireasa Vivienne Westwood – Sarah Jessica Parker in “Sex and The City”

 Vivienne Westwood, Rochie de mireasa asimetrica din tafta si matase - 3.022 euro. Falduri sculpturale, drapaje elaborate si un corset cu decolteu in forma de inima. Aceasta rochie face parte din colectia “Gold Label”, asemeni celei purtate de celebra Carrie Bradshaw in “Sex and the City”. Croiala couture si designul minimalist vor contura o silueta dramatica. Ridica-ti parul, intr-o coafura asemeni Sarei Jessica Parker si poarta accesorii metalice.

Rochia de mireasa John Galliano purtata de Kate Moss la nunta ei cu Jamie Hince

Alberta Ferretti, Rochie de mireasa matase si dantela - 4.990 euro. O rochie de mireasa din dantela si matase off-white. Cu manecute capa si o trena lunga, acest stil de rochie de mireasa este foarte elegant si feminin. Asorteaz-o cu un clutch ivory si bijuterii vintage.

Temperley London, Rochie de mireasa Jodi din matase si chiffon – 3.040 euro.  Asemanatoare cu cea purtata de Kate Moss, aceasta rochie de mireasa este ticsita cu paiete si cristale. Merge ideal cu sandale aurii si bijuterii vintage.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest