Mireasa Afrodita - Monique Lhuillier, primavara 2012

Mireasa Afrodita - Monique Lhuillier, primavara 2012

Romantismul s-a intors! Si cea mai recenta colectie de rochii de mireasa Monique Lhuillier este aici ca s-o confirme. Dantela chantilly, matase duchesse, satin, organza si broderii delicate compun o colectie de 24 de rochii, care iti taie rasuflarea.

Mireasa romantica si naturala

Fara texturi pompoase sau surplusuri de aplicatii si artificii, rochiile lui Monique Lhuillier au pus deja monopol pe piata mireselor. Impactul creatiilor lui Monique este devastator, tocmai pentru texturile imperiale si pretentioase, cu iz aristocrat. Rochiile de mireasa sunt confectionate din cele mai luxoase materiale si croite manual, cu cea mai mare minutiozitate.

Superbe fuste pline, corsete devastatoare si texturi “impanate” vor fi la mare cautare in rochiile de mireasa de anul viitor. Volanele sunt ridicate la un alt nivel, imprumutand noi forme si texturi moderne. Rochiile au croieli de tip A, fuste ample si dramatice, cu un strop de romantism si mult sentimentalism.

Colectia Afroditei, primavara 2012

Pentru mireasa primaverii 2012, Monique propune materiale fluide, volane suprapuse, aplicatii florale, matase, organza si tulle. Colectia este una clasica, dar si extravaganta, despre care celebrul designer spune ca sfideaza “orice vremuri” si este “mereu in trend”.

Rochii cu aplicatii de petale, flori si muguri de trandafiri, broderii delicate si dantela, create pentru siluete idilice. Detaliile elaborate, texturile pufoase si usor transparente confera un look modern si unic, care-o fac pe Monique Lhullier sa nu fie uitata prea usor.

Volane suprapuse, corsete drapate si rochii scurte de mireasa

Atingeri gratioase de ivory si champagne, talia marcata fie prin intermediul croielii, fie printr-o simpla panglica din satin. Si totusi, Monique vine si cu ceva nou: randurile de volane cu structuri asimetrice, aplicatiile florale si corsetele cu drapaje.Anul viitor isi fac simtita prezenta,in proportie foarte mare, rochiile scurte de mireasa, ce se invart in jurul aceluiasi concept: etericul, fluidul, romantismul. Fara doar si poate, lait-motivul colectiei ramane: dantela, regala si pretioasa.

Rochia de mireasa din dantela, un omagiu adus nuntilor imperiale

Rochia de mireasa dantelata, “Catherine” urmeaza cel mai recent trend, manecile lungi, si ele din dantela. Decolteul in forma de inima adauga un look romantic si vintage intregii tinute. Similara cu rochia purtata de Kate Middleton la nunta sa cu Printul William, rochia de mireasa din dantela este deja vedeta colectiei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest