Luminita Cosleacara: Visul meu este sa creez rochii frumoase

Luminita Cosleacara: Visul meu este sa creez rochii frumoase

ViitoareMireasa.ro deschide seria interviurilor cu cei mai cautati designeri romani de moda. Astazi iti prezentam povestea de succes a designerului Luminita Cosleacara, una dintre cele mai cautate creatoare de rochii de mireasa si rochii de seara.

Aflata in cautarea rochiei de mireasa perfecte, Luminita Cosleacara si-a dat seama ca nu isi doreste o simpla rochie pe care s-o poarte in ziua cea mare. Visul de a imbraca o rochie care sa fie "ca o a doua piele", o rochie care sa o defineasca si care sa vorbeasca de la sine despre povestea de dragoste pe care o traia, a determinat-o sa-si deschida propriul atelier si sa-si lanseze propria linie de rochii de mireasa.

Creeaza rochii de mireasa divine si rochii de seara spectaculoase alaturi de o echipa de oameni frumosi, tineri si talentati care ii sunt alaturi in momentele dificile, dar si in momentele fericite, pline de succes. Vede in fiecare rochie de mireasa ceva special, iar creatiile sale sunt purtate de catre mirese din intreaga lume.

Stie sa surprinda inocenta, prospetimea si misterul viitoarelor mirese si viseaza sa creeze in continuare rochii frumoase, pretioase si atemporale din tesaturi naturale si fluide pentru fiecare stil si personalitate.

Aceasta este Luminita Cosleacara iar daca vrei sa stii mai multe despre ea si despre munca ei, esti invitata sa citesti urmatorul interviu.

1. Cum ai hotarat sa devii designer de rochii de mireasa?
In cautarea propriei rochii de mireasa, pe vremea cand la noi in tara posibilitatea de a alege era foarte redusa-atat din punct de vedere al diversitatii materialelor cat si a modelelor prezentate, am avut revelatia faptului ca imi pot pune amprenta asupra stilului acestor rochii si am decis sa-mi deschid propria mea linie de rochii de mireasa.

2. Ce-ti place cel mai mult la meseria ta? Ce te motiveaza sa mergi mai departe?
A crea o rochie de mireasa este o provocare creativa, care presupune inspiratie, atentie la detalii, o comunicare perfecta cu viitoarele mirese, pentru a capta si a transpune in realitate asteptarile si dorintele lor. Toate acestea implica multa daruire, dinamism si o permanenta racordare la tendintele internationale ale modei. Fericirea pe care o citesc pe chipul mireselor atunci cand isi imbraca rochia de mireasa aleasa, energia lor de femei indragostite si fericite ma motiveaza sa depasesc orice greutate.

3. Cum a luat nastere Divine?
Divine este un vis al meu, un vis care a atras o echipa de oameni frumosi, tineri si talentati care mi-au fost alaturi in momentele grele dar alaturi de care ma bucur de fiecare succes!

4. Cum te documentezi pentru noile colectii? Ce surse de inspiratie ai?
Tendintele modei sunt punctul de plecare, trebuie tinut cont de ele dar rochia de mireasa este mai presus de un simplu obiect vestimentar pentru ca reprezinta inainte de toate mireasa si visurile ei. Arta in toate formele ei, istoria modei si personajele ei legendare precum Madeleine Vionnet, Madame Gres sunt surse inepuizabile de inspiratie.

5. Care este designerul tau preferat?
De-a lungul timpului Moda ne-a daruit atat de multi creatori de geniu incat ar fi nedrept sa nominalizez doar unul. Totusi, creatiile primilor couturieri francezi raman iconice, fiind fundamentul pe care generatii intregi de designeri isi construiesc stilul.

6. Cum arata pentru tine rochia de mireasa perfecta?
O rochie care este ca o a doua piele, imprima naturalete fara a crea nici un efect de exagerare, care defineste stilul viitoarei mirese este in viziunea mea rochia ideala de mireasa.

7. Creatiile tale sunt purtate de catre mirese din intreaga lume. Cum ti se par viitoarele mirese din Romania si prin ce se deosebesc de cele din afara tarii?
Ca si cele din afara tarii, miresele din Romania pretuiesc frumusetea atemporala a rochiilor romantice, confortul dat de tesaturi naturale si fluide care le permite sa se bucure de emotiile pe care le creeaza marele eveniment.

8. De ce trebuie sa tina cont o viitoare mireasa atunci cand isi alege rochia? Ce sfat le oferi viitoarelor mirese?
O viitoare mireasa trebuie sa-si construiasca propria imagine tanand cont de stilul si personalitatea pe care le are, tipul de silueta, culoarea tenului, locatia si conceptul evenimentului, o imagine in care sa se regaseasca si peste timp.

In viziunea mea o viitoare mireasa trebuie sa intruchipeze inocenta, prospetime si mister.

9. Ce planuri de viitor ai?
Visul meu este sa creez rochii frumoase, pretioase si atemporale care sa poata fi pastrate si daruite peste timp, rochii care sa faca fericite mirese din orice colt al lumii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest