De ce sa alegi sa porti o creatie Maya Fashion

De ce sa alegi sa porti o creatie Maya Fashion

Acest articol a fost scris pentru a te informa pe tine, viitoare mireasa, cu privire la ce e important sa stii cand te confrunti cu momentul alegerii rochiei potrivite.

In primul rand hai sa facem cunostinta, eu sunt managerul salonului Maya Fashion din Cluj Napoca, sunt aici pentru a-ti oferi servicii de calitate printr-un personal calificat si cu experienta, produsele cele mai deosebite si croiuri frumoase, design inedit si nu in ultimul rand cele mai fine, usoare si rafinate tesaturi si materiale care sunt special alese pentru a-ti oferi comoditate in miscare.

Vreau sa stii de la inceput ca in primul rand in salonul nostru, avem o conditie pentru a putea stabili o programare si o proba: trebuie sa vii cu inima deschisa! Este foarte important sa iti doresti sa ai o rochie deosebita, sa vrei sa te simti o persoana speciala in ziua nuntii si sa vrei sa fii mandra de alegerea ta si peste ani de zile cand le vei arata copiilor si nepotilor tai poze cu rochia ta de mireasa… Daca tu iti doresti aceste lucruri, de restul ne ocupam noi.

Iata cateva aspecte importante pe care este indicat sa le stii inainte:

1. Daca vrei sa ai timp sa iti poti alege dintr-o gama foarte variata de rochii de mireasa, te sfatuiesc sa vii la proba inainte de nunta cu 5-6 luni…astfel vei putea sa iti comanzi chiar si o rochie la care livrarea ar putea dura 4 luni. De ce spun acest lucru? Livrarea la o rochie de mireasa poate dura intre 2 si 4 luni.

Daca vii inainte de nunta cu 3 luni si tie iti place o rochie a carei comanda dureaza 4 luni…e un dezastru..nu? De aceea, te sfatuiesc sa pornesti cautarile cu 6 luni inainte si sa studiezi site-urile celor mai importante saloane, te uiti peste colectiile lor, iti notezi rochiile, modelele care iti plac si incepi sa iti faci programari (nu proba prea multe rochii ca sa nu ajungi sa fii dezorientata si sa ajungi sa faci alegerea intr-un moment de oboseala psihica).

Daca esti dintr-un oras mai mic, te sfatuiesc sa faci un efort sa te deplasezi in cel mai mare oras din vecinatatea orasului tau tocmai pentru a avea de unde alege si a nu te risca sa ai o rochie de mireasa asemanatoare cu prietena, colega sau vecina!

2. Dupa ce ai facut programarile, inarmeaza-te cu rabdare, fii deschisa la sfatul consilierilor care te vor astepta la salon in momentul programarii si roaga o persoana de incredere sau maxim doua care sa te insoteasca pentru a te ajuta cu sfaturi si pareri. Atentie la persoanele care te insotesc! Nu prietena prietenei unei alte prietene, nu colega sau amica prietenului, ia-ti alaturi cele doua persoane de incredere maxima fiindca e important cui ii ceri sfatul si cine este langa tine in acest moment.

Din experienta iti spun ca prea multe pareri te vor face sa nu mai stii ce iti place TIE si din pacate multe mirese isi cumpara o rochie care nu le caracterizeaza pe ele ci pe prietenele lor! Parerea mea este ca la nunta TA trebuie sa porti rochia care ti se potriveste TIE si iti reflecta TIE personalitatea si nu a prietenelor tale. Trebuie sa tii cont de sfatul prietenelor bineinteles, dar nu uita ca e alegerea ta!

Consilierul iti va da o parere obiectiva. La noi in salon nu vei fi sfatuita sa cumperi rochia cea mai scumpa sau cea mai urata … noi vrem ca tu sa pleci multumita cu rochia care iti place tie fiindca iti vine foarte bine, de aceea dorim sa iti oferim ceea ce iti va placea si peste ani de zile si ceea ce te va pune pe TINE in valoare …noi dorim sa iti scoatem in evidenta frumusetea ta unica si nu sa o eclipsam din cauza rochiei, motiv pentru care vei gasi la noi rochii cu un design foarte rafinat si simplu, dar de o eleganta desavarsita! Materialele din care sunt realizate rochiile de mireasa sunt dintre cele mai fine tesaturi si sunt special create pentru a fi usoare si comode la purtare, vei face diferenta de lejeritate dintre o creatie Maya Fashion si orice alt brand consacrat in momentul in care vei imbraca o rochie semnata de designerul nostru, doamna Mariana Florea.

3. Un alt aspect important de luat in seama este ca nu e indicat sa vii cu idei fixe despre cum vrei sa arate rochia ta de mireasa, mai ales daca tu nu ai probat niciodata nimic dar iti place cum arata pe internet sau pe cataloage si pe manechine.

Sa nu uitam fetelor, toate avem o frumusete unica, masurile fetelor din cataloage sunt 90-60-90 … asta nu inseamna ca daca noi nu ne incadram acolo nu suntem frumoase, din contra, nu masura defineste frumusetea unei femei, INSA trebuie sa stim ca mereu rochia o alegem dupa cat de bine ne vine noua si ce ne avantajeaza pe noi si nu cum arata pe manechin.

De asemenea, te sfatuiesc sa asculti si de sugestiile consilierului… chiar daca nu iti place cum arata rochia pe umeras, s-ar putea ca imbracata de tine sa ai o surpriza foarte placuta. Consilierea la Maya Fashion nu se taxeaza in plus.

4. Foarte important de stiut: nu te panica din cauza termenului de livrare prea lung. Cu siguranta te gandesti ‘’Daca in cele 4 luni slabesc/ma ingras … daca va fi prea lunga rochia …daca la piept imi va fi larga ...etc’’ – de acest lucru ne ocupam tot noi si anume: toate miresele, fara exceptie, in perioada de dinainte de nunta sufera mici/mari modificari in greutate si stai linistita ca nici o mireasa nu are pantofii cand isi da comanda de rochie de mireasa, asa ca noi oferim un serviciu in plus: Retusul inainte de nunta cu 1-2 saptamani…de ce? Fiindca vrem ca totul sa fie cat mai aproape de perfectiune in cea mai importanta zi din viata ta, astfel avem o persoana care retuseaza rochiile fiecarei mirese inainte de nunta, respectiv: se stramteaza/largeste (fiecare rochie Maya Fashion are rezerva in interior), se scurteaza dupa pantofii de mireasa, se ataseaza cupe sau se coase un sutien in interiorul rochiei astfel incat sa fie dupa placul fiecarei mirese … orice alte modificari care tin de masura rochiei se fac la noi si se ofera GRATUIT. Acest serviciu il veti gasi in exclusivitate la Maya Fashion Cluj, in mod gratuit.

5. Ceea ce este foarte important de stiut este ca la noi in salon, la Maya Fashion, iti oferim posibilitatea de a-ti pune si tu amprenta personalitatii asupra rochiei, poti combina elemente din mai multe modele de rochii din colectia noastra tocmai pentru a-ti putea creea rochia perfecta.

Am avut de-a lungul anilor multe mirese care probau mai multe rochii si din fiecare le placea cate un element, tocmai de aceea, designerul Maya Fashion a acceptat provocarea si face efortul de a imbina elementele dorite de catre mireasa intr-o singura rochie in cel mai armonios mod. Iata un alt motiv pentru care te invitam sa ne calci pragul: flexibilitatea la comanda.

Sper ca am reusit intr-un mod cat mai explicit si succint sa cuprind tot ce contureaza imaginea salonului nostru Maya Fashion, serviciile pe care le oferim si profesionalismul de care dorim sa dam dovada in alegerea rochiei tale de mireasa.

Cu aceasta ocazie doresc sa te anunt in premiera ca incepand cu luna iulie completam portofoliu de produse ale salonului cu o oferta exclusiva de rochii de ocazie marca Mc. Duggal si Demetrios pe care le veti gasi atat in salonul Maya Fashion din Cluj cat si in salonul nou deschis in aceasta luna tot in Cluj.

Adresele saloanelor sunt:

Maya Fashion Cluj: Bulevardul Eroilor nr 12/7A , etajul 1, tel: 0755.708.789
Noul salon care cuprinde colectia Demetrios, Avenue Diagonal, Fara Sposa si Novia D’Art: Bulevardul Eroilor nr 14 , parter, Cluj Napoca, tel : 0755.708.789.

Site-ul este www.rochiemireasacluj.ro

Te astepatm cu drag, pe baza unei programari, pentru a beneficia de servicii de calitate superioara! 

Multumesc pentru rabdarea de a citi acest articol si sper ca ai ramas cu niste informatii utile.

Raluca Breban - Manager Maya Fashion Cluj.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest