Rochii de mireasa Monique Lhuillier, colectia de toamna 2016

Rochii de mireasa Monique Lhuillier, colectia de toamna 2016

Pentru colectia sa de toamna, Monique Lhuillier a folosit ca sursa de inspiratie un cadru romantic, designerul imaginandu-si ca miresele se plimba nestingherite printr-o gradina cu flori parfumate. Rezultatul a fost o colectie de vis cu rochii de mireasa feerice pentru toamna 2016.

Rochiile Monique Lhuillier au accente romantice, cum ar fi grupurile de trandafiri lucrate din satin si imprimeurile florale cu dantela organza la care se adauga cateva note subtile de blush si menta. Majoritatea rochiilor de mireasa din colectia de toamna Monique Lhuillier 2016 sunt in nuante de ivory si in ciuda ornamentelor opulente aplicate pe rochii, modelele par usoare ca o pana, fie ca sunt lucrate din materiale vaporoase sau din dantela Chantilly.

De la rochiile de mireasa fara maneci la cele cu maneci iluzie sau bretele, rochiile sunt confortabile, iar miresele care le poarta se simt perfect in ele. Colectia cuprinde atat rochii scurte, cat si rochii lungi, iar una din tendintele 2016, a straturilor de materiale suprapuse este prezenta si in aceasta linie de moda (rochiile de mireasa Lana si Azalea).

Urmareste o parte din colectia de rochii Monique Lhuillier pentru toamna 2016 in galeria foto alaturata, acordand o atentie deosebita tesaturilor fine din care este creat fiecare model. Rochiile de mireasa din aceasta colectie sunt o imbinare intre stilul clasic si modern, acestea venind in stilurile consacrate: rochii de mireasa sirena, rochii de mireasa linie A, rochii de mireasa printesa sau rochii de bal.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest