Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage

Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage

Delicata ca o floare, nobila in gesturi si tandra din priviri, Cherie este o domnisoara frumoasa, inteligenta, romantica si impunatoare prin misterul pe care il imprastie prin prezenta ei. Iubeste trandafirii, primavara si briza oceanului. Isi poarta cu gratie rochiile in stil clasic dar si cele in stil contemporan. Adora dantela si delicatetea-i, finetea tulului si fosnetul misterios al taftalei. Albul simbolizeaza cel mai bine sufletul ei pur. 

Cherie a fost sursa de inspiratie a designerului Svetlana Dintu pentru ultima colectie semnata pentru Casa Vogue Mariage - Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage. Noile modele de rochii de mireasa lucrate si brodate manual, prezinta viitoarei miresei diferite optiuni de tesatura, croi si textura. De la rochii cu peste 2500 de cristale swarovski cusute manual pana la deux-pieces accesorizate cu perle naturale si dantela chantilly. Tul imperial, tafta si satin sunt tesaturile cu care designerul jongleaza si in aceasta ultima colectie pentru Casei Vogue Mariage.

Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage

In perioada 10-12 Mai  2013, Casa Vogue Mariage va prezenta Colectia Cherie 2013 la Targul Ghidul Miresei, organizat in Centrul Expozitional Romexpo, respectiv Cupola Romexpo.

Inca de la lansarea sa oficiala din 2011, Casa Vogue Mariage a considerat ca una dintre cele mai oportune modalitati de a se prezenta viitoareler mirese, participarea la targurile de nunti din Romania.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest