5 lucruri pe care le uita o mireasa cand alege o rochie cu dantela

5 lucruri pe care le uita o mireasa cand alege o rochie cu dantela

Nu este un secret ca exista o multime de optiuni in alegerea rochiei de mireasa perfecte, insa exista cel putin cinci lucruri de care o mireasa uita cand alege o rochie de mireasa dantela. Iata care sunt aceste lucruri de care trebuie sa nu uiti daca ai de gand sa porti la nunta o rochie din dantela.

Uiti sa fii deschisa
Chiar daca ai o idee buna atunci cand te gandesti la stilul rochiei de mireasa, s-ar putea sa pierzi din vedere cateva aspecte esentiale. In functie de material, o rochie se asaza pe corp diferit, iar acest lucru este valabil si in cazul rochiei de dantela. Chiar daca ai visat sa porti o rochie stil sirena, incearca sa probezi si alte stiluri si vezi ce design te avantajeaza. Numai asa poti profita din plin de rochia de mireasa perfecta.

Uiti sa mergi la proba din timp
Atunci cand vrei sa porti o rochie de dantela, este esential modul cum pica pe corpul tau. Ca sa arati sublim in rochie, aceasta poate avea nevoie de cateva ajustari. Mergi la proba din timp ca sa vezi ce modificari are nevoie rochia ta pentru ca dantela este un material pretentios si nu se poarta oricum.

Uiti ca ajustarile la rochie pot dura ceva mai mult timp
Spre deosebire de alte rochii mireasa, modificarile la rochiile din dantela pot dura ceva mai mult, de aceea trebuie sa faci ajustarile de rigoare in timp util.

Uiti ca modificarile pot fi mai costisitoare la rochiile din dantela
O rochie de mireasa din dantela delicata, ce necesita mai multe modificari implica si costuri suplimentare. Alege un atelier de rochii mireasa care ofera nu doar consultanta, ci si serviciu de retusari.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest