Afla cand rochia de mireasa are nevoie de modificari

Afla cand rochia de mireasa are nevoie de modificari

Atunci cand vine vorba de rochia de mireasa, trebuie sa stii ca exista situatii cand aceasta are nevoie de modificari. Daca rochia nu este ajustata corect, nu vei arata in ziua nuntii ca o printesa. Ca sa arati si sa te simti bine in rochia visurilor tale, afla care sunt momentele cheie cand trebuie sa faci modificari la rochia de mireasa.

1. Cumpara rochia de mireasa cat mai devreme
Sunt mirese care incep cautarea rochiei dorite cu un an inainte de nunta, iar altele se hotarasc mai greu asupra acestui aspect. Important este sa ai rochia de mireasa cumparata din timp ca sa ramana timp pentru toate ajustarile de rigoare.
Daca este posibil, cumpara rochia de mireasa cu zece luni inainte de nunta. Ultimele ajustari au loc de obicei cu doua saptamani inaintea evenimentului.

2. Modificarile rochiei de mireasa costa
Pretul rochiei de mireasa este unul, iar eventualele modificari (de stramtare, scurtare etc) au un cost separat. Tine cont de acest aspect atunci cand achizitionezi rochia de mireasa si ia una care nu necesita mai mult decat niste ajustari minore.

3. Anticipeaza cat mai precis greutatea pe care o vei avea la nunta
Daca te ingrasi sau slabesti pana la nunta, este posibil sa ai nevoie de schimbari majore la rochie. Alegand o rochie cu corset, acesta se va putea strange sau largi dupa dimensiunile tale. Oricum, este de preferat sa cumperi o rochie pe marimea ta la data cand o probezi prima data. Nu intotdeauna cand o viitoare mireasa isi propune sa slabeasca pana la nunta reuseste  sa isi atinga scopul.

4. Probeaza rochia cu pantofii de mireasa
Acest lucru este important, mai ales daca rochia este foarte lunga si consideri ca are nevoie sa fie scurtata cu cativa centimetri. Purtand pantofii de nunta, croitoresei ii va fi mai usor sa o ajusteze.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest