Adriana Bahmuteanu a imbracat din nou rochia de mireasa

Adriana Bahmuteanu a imbracat din nou rochia de mireasa

Adriana Bahmuteanu a lansat, sambata dupa-amiaza, in cadrul targului de nunti Expo Ideal Mariaj Iasi, prima sa colectie vestimentara, sub eticheta Bahmu Atelier. La finalul prezentarii de moda, prezentatoarea Antenei 2 si-a facut aparitia pe scena imbracata intr-o rochie de mireasa.

Adriana Bahmuteanu a patruns oficial in domeniul designului vestimentar: prezentatoarea TV a lansat, sambata, prima sa colectie, With Love, in cadrul celui mai important targ de nunti din tara, Expo Ideal Mariaj Iasi, care are loc intre 29 si 31 martie, la Sala Polivalenta din capitala Moldovei.

Adriana Bahmuteanu, alaturi de echipa sa de la Bahmu Atelier,  a prezentat publicului iesean, in premiera, o colectie de rochii de seara menite sa infrumuseteze orice femeie care se pregateste pentru un eveniment important, precum nunta.

Au existat, insa, si o serie de tinute destinate unor ocazii mai putin pretentioase. Astfel, la Expo Ideal Mariaj Iasi, vizitatorii au putut face cunostinta cu cele mai noi si mai inedite creatii vestimentare feminine. Ele poarta eticheta Bahmu Atelier si sunt dedicate femeilor mandre de formele lor, care-si doresc sa fie cochete fara sa cheltuiasca o avere.

„Eu si echipa mea, alaturi de prietena mea buna Camelia Enciu, am lucrat timp de cateva saptamani la aceasta colectie, care vine mai ales in intampinarea femeilor cu forme. Cred ca exista o mare necesitate de astfel de haine pe piata; femeile mai plinute reusesc cu greu sa se imbrace frumos la evenimente deosebite. Fie nu gasesc haine elegante pe masura lor, fie ele sunt mult prea costisitoare. La Bahmu Atelier nu exista astfel de probleme. Avem rochii frumoase, de ocazie, croite pentru toate dimensiunile, la preturi extrem de prietenoase!", a declarat Adriana Bahmuteanu.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest