30 cele mai frumoase rochii de mireasa belle epoque

30 cele mai frumoase rochii de mireasa belle epoque

Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Vera Wang… cu totii adora elementele “belle epoque” in vestimentatia de mireasa: de la rochii si pana la voaluri si alte accesorii. Pentru ca astazi, mireasa retro este mai actuala ca oricand. O astfel de rochie sarbatoreste fragilitatea feminina, pune in valoare bunul gust al posesoarei si transforma nunta ta intr-un eveniment unic.

Curentul “belle epoque”, de inspiratie al anilor 20-30 revine in forta si anul acesta si rochia de mireasa se inspira tot mai mult din epoca elegantei absolute. www.viitoaremireasa.ro iti prezinta cele mai cool rochii de mireasa retro.

Rochie de mireasa 805651, www.cristallini.ro - 1.180 ron. O rochie de mireasa deosebita, cu perle aplicate manual! Poti purta acest model, daca nunta ta este una spaciala si iubesti chiffonul, cu aplicatii pretioase.

 

Rochie de mireasa Couture E529, Cristallini - 2.550 ron. Poarta aceasta rochie eleganta din matase cu pietre colorate si cristale care evidentiaza atat talia cat si decolteul si vei fi unica!

 

Rochie mireasa 805351, Cristallini - 1.180 ron. Opteaza pentru o rochie rafinata, din chiffon, care poate fi purtata la o  nunta cu tematica retro.

 

Rochie mireasa 806811, Cristallini - 1.190 ron. Alege sa stralucesti intr-o rochie de mireasa din tulle elegant, decorata cu o broderie fina.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest