10 rochii de mireasa cu maneci din dantela

10 rochii de mireasa cu maneci din dantela

Ducesa de Cambridge a readus-o in atentia tuturor mireselor, in vara anului trecut. Romona Keveza si Monique Lhuillier au asezat-o in fruntea celor mai recente colectii couture. Da! Vorbim despre rochia de mireasa cu maneci din dantela, o versiune contemporana a rochiei de mireasa retro cu maneci voluminoase. Daca vrei un look cu aer princiar, noi te ajutam sa-ti gasesti rochia de mireasa perfecta!

Rochie de mireasa Emilia, www.navabride.com. O rochie de mireasa exceptionala, in linie A, realizata dintr-o combinatie de tafta duchesse si Paris Garza, cu aplicatii din dantela si margele. Decolteul tip barcuta o face cu atat mai trendy si mai spectaculoasa.

Rochie de mireasa Sempre, www.adorasposa.ro. Rochie din dantela cu aplicatii din matase naturala. Este o rochie foarte elaborat lucrata ce combina o linie de sirena cu volum in partea de jos si o trena ca de printesa. Confera miresei un aspect regal si foarte sofisticat.

Rochie de mireasa Sapphire, Adora Sposa. Rochie din dantela si matase naturala cu aplicatii de cristale. Un deliciu al privirii, cu o structura in linie A si influente retro in stil medieval.

Rochie de mireasa Diego, Adora Sposa. O combinatie inedita intre linia A si sirena, confectionata din matase naturala si aplicatii de dantela cu margele. Talia prezinta un design interesant, iar decolteul de tip barcuta ii confera rochiei un aspect senzual.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest