Rochia de mireasa Sonya by Bien Savvy

Rochia de mireasa Sonya by Bien Savvy

Esti in cautarea rochiei de mireasa, si iti doresti un model clasic si modern? Propunerea din aceasta saptamana este Sonya, o superba rochie de mireasa, un model printesa, din cea mai noua colectie Bien Savvy: Love Me Forever 2015.

Sonya este o rochie de mireasa printesa, realizata din tulle si tafta, cu insertii delicate de dantela pe maini si umeri. Decolteul in forma de inima, accentul din talie si transparentele strategice fac ca aceasta rochie sa fie o alegere de vis pentru o printesa moderna.

Rochia de mireasa printesa este o alegere spectaculoasa pentru miresele care isi doresc un look impecabil in ziua nuntii. Rochia printesa sau in linie A avantajeaza cele mai multe siluete, creand un efect armonios femeilor cu silueta clepsidra, mici de statura sau chiar si celor plinute. Fusta cu volum contrasteaza armonios, subliniind talia si atragand atentia asupra decolteului si a umerilor.

Acest tip de rochie este adesea alegerea preferata a mireselor care isi doresc un look cat mai apropiat de cel traditional, desi designerii ca Bien Savvy reinterpreteaza cu succes clasicul pentru a crea un look modern al printesei din poveste.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest