Rochie de mireasa Cosmobella 7746 by Best Bride

Rochie de mireasa Cosmobella 7746 by Best Bride

Rochia acestei saptamani vine de la Salonul Best Bride din Bucuresti. Este vorba despre  rochia de mireasa Cosmobella 7746.

Confectionata din satin imperial si dantela, rochia 7746 din colectia Cosmobella 2016 iese in evidenta printr-un decolteu indraznet in V, maneci iluzie si decupaje pe spate, detalii care transforma rochia Cosmobella 7746 intr-una deosebita.

Aceasta rochie de mireasa de o eleganta clasica oferita spre vanzare de Best Bride este alegerea perfecta pentru miresele anului 2016 datorita designului sau modern si feminin care o recomanda. Creata de faimoasa casa de moda Demetrios, rochia de mireasa Cosmobella 7746 este un model in linie A cu aspect princiar care se termina cu o trena lunga si poate fi asociata cu un voal de mireasa lung.

Modelul prezentat este de o delicatete rara, iar designul sau minimalist ofera miresei care alege sa poarte aceasta rochie un look spectaculos. Si cel mai important este ca rochia Cosmobella 7746 by Best Bride are un pret accesibil!

Mai multe detalii despre frumoasa rochie de mireasa Cosmobella 7746 by Best Bride sunt disponibile aici: http://www.bestbride.ro/cosmobella/cosmobella-7746/

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest