Follow Your Soul by Bien Savvy

Follow Your Soul by Bien Savvy

Pentru ca suntem in plin sezon de petreceri si nunti, astazi va recomandam o rochie de seara spectaculoasa, din cea mai noua colectie de rochii de seara Bien Savvy, Follow Me. Si daca dantela este o ”placere vinovata”, Follow Your Soul este o rochie de ocazie de dantela pe care o vei adora!

Follow Your Soul este o rochie de seara cu aplicatii de dantela brodata in care vei face furori, fie ca este covorul rosu al unei premiere sau petrecerea de nunta a prietenilor dragi. Este o rochie practica si luxoasa, creata din dantela pretioasa, cu decupaje creative care experimenteaza cu jocul floral pentru a scoate in evidenta cu senzualitate corpul.

Iar verdele este o culoare cu care sigur vei iesi in evidenta pentru un look elegant si echilibrat, perfect pentru o femeie puternica. Pictorul Vasili Kandinski spune despre verde ca ”este culoarea cea mai calda existenta” dar este o culoare bivalenta care este situata la mijloc intre extrem. Un echilibru de invidiat !

Descopera visul si fa-l sa devina realitate cu Follow Your Soul! Programeaza-te la proba pentru rochia de seara Follow Your Soul:

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest