Unde ati facut nunta, cat a fost meniul?
Pe 2 august 2008 am avut cununia civila la Cercul Militar National – sala mare. Meniul a fost traditional, compus din 3 feluri principale. Evenimentul a inceput la ora 15:30 la Primaria Sectorului 2 si s-a terminat a doua zi dimineata la ora 5. Rochitele mi le-am facut la comanda! Pe 18 iulie 2009 am avut nunta la Turabo Royale Ballroom. Pretul meniului a fost 89 euro si a continut 4 feluri de mancare, fructe, bauturi alcoolice, racoritoare, cafea, sampanie, tort. Am mers pe un meniu traditional in care am incercat sa inseram cateva specialitati.
De unde ti-ai luat rochia de mireasa si pantofii? Cine te-a machiat si coafat?
Rochia de mireasa mi-am comandat-o in America si a costat 1500$ cu tot cu voal, pantofi si celelalte accesorii (toata tinuta mea). Pantofii au fost facuti la comanda la Veronesse. Machiajul mi l-a realizat make-up artistul Cristina Barsan iar coafura hair stylistul Gabriela Linca, acasa la mine. Sotul meu si-a facut costumul la comanda, cu tot cu accesorii!
Povesteste-ne cum au decurs pregatirile pentru nunta
Pot spune din toata inima ca pregatirea nuntii noastre a fost foarte importanta pentru mine si din acest motiv am incercat sa apelez cat mai putin la serviciile unei agentii. Am vrut sa traiesc fiecare moment astfel incat sa mi-l aduc aminte cu bucurie peste ani! Cu toate acestea am lucrat cu o agentie care a asigurat decoratiunile florale, florile de pus in piept, buchetele si lumanarile, Sandra Gold Events, tot ei s-au ocupat si de decoratiunile de la biserica. In schimb eu m-am ocupat de restul: invitatii, meniuri, asezatul la mese, marturii, formatii de cantareti, dansul mirilor, design-ul tortului, organizarea pas cu pas a zilei respective, cadourile pentru nasi, dansul tiganilor si tinutele lor, mielul, inchiriatul masinii si nu stiu daca am mai uitat ceva.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.