Data nuntii: 28 august 2010
Locatie nunta: restaurant Silagiu, Buzias
Meniu: 100 ron/ persoana
Rochie de mireasa: magazin Harap-Alb, Timisoara
Nunta noastra a fost organizata intr-o luna. Totusi, am avut noroc. Restaurantul, muzica, fotograful erau deja rezervati. In primul rand, nu am vrut sa facem nunta de fala, ci sa fim noi cununati si binecuvantati de Dumnezeu. Nunta a fost in stil bucovinesc, cu multe perechi de nasi (11). S-a respectat luatul miresei de acasa, s-a pus floare in piept mirelui, parintilor si nasilor, iertaciunea pentru parinti, etc.
De organizarea salii si decoratii s-au ocupat cei de la Casa Denis din Buzias. M-a costat 1.300 de ron. Culorile alese pentru sala au fost bordo si auriu. Au fost foarte bine asortate cu sala restaurantului. Aranjamentele salii au fost facute din trandafiri rosii si frezii albe. Mi-a placut foarte mult cum au aranjat sala.
Meniul a fost foarte bogat: aperitiv, supa de gaina de casa, sarmalute si friptura de porc. Plus, ce-si dorea fiecare de baut: palinca buna, bere, suc, apa si bauturi fine. Am avut o formatie alcatuita din doi solisti, unul banatean (Dinu Banatanu) si o moldoveanca (Liliana Pricob). Ei i-au incantat pe toti invitatii. Ne-au costat 1.300 de euro.
Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.