Nunta Andra si Bogdan

Nunta Andra si Bogdan
Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan Nunta Andra si Bogdan

Data nuntii: 25 septembrie 2010

Rochie de mireasa: Ersa Atelier

Costum de mire: Tata si Fiul

Restaurant Continental, Braila

Meniu: 200 ron/ persoana

Luna de miere: Viena

Totul a inceput pe 28 decembrie 2007. Eu eram intr-o parcare din centrul orasului nostru natal, Braila si asteptam sa ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna si cu prietenul ei. Povestea e mult mai lunga si foarte frumoasa. Pe scurt, am petrecut acel Revelion impreuna si de atunci traim o frumoasa poveste. Eu eram studenta in Bucuresti, asa ca dupa 4 luni ne-am mutat impreuna si pe 25 septembrie 2010 ne-am casatorit. 

Cererea in casatorie

S-a intamplat pe 27 martie 2009, cand doar ce ne cumparasem masina si am mers la reprezentanta sa o luam. In drum spre casa m-a rugat sa ma uit in torpedou sa caut un cd, dar surpriza: acolo se afla cutiuta minunata. Nu ma asteptam, mi-am dat seama de cum am vazut cutiuta si normal raspunsul a fost “Da”. Mi-aduc aminte ca era chiar rosu la semafor si ne uitam unul la altul, parca visam. A fost inedit, pentru ca sotului meu nu ii plac lucrurile siropoase si prefera mereu sa ma surprinda exact cand ma astept mai putin. Din seara aia am inceput deja sa ne facem planuri, am ales data si apoi am inceput sa ne gandim la celelalte lucruri. Mi-am dorit o nunta cu tematica marina si nu intamplator am ales acest lucru.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest