Top 10 pantofi de mireasa de la Menbur

Top 10 pantofi de mireasa de la Menbur

Inca din copilarie, visul nostru este sa ne casatorim cu printul din poveste, sa avem o nunta de basm si rochia de mireasa sa fie atat de frumoasa incat sa rapeasca admiratia tuturor.

Ne imaginam de mii de ori cum va fi totul, facem un scenariu detaliat, ne incanta ideea ca nunta ne va exprima personalitatea. Cu caleasca de aur sau fara, cu pantofi de Cenusareasa sau nu, noi trebuie sa stralucim in ziua unica pe care o asteptam cu atat de mult entuziasm.

Si ca tot a venit vorba despre pantofii de mireasa, nu cumva sunt la fel de asteptati ca si rochia de mireasa? Accesorii indispensabile nuntii perfecte, caci o nunta nu se poate realiza fara de incaltaminte, pantofii de mireasa reprezinta detaliul care infrumuseteaza si care ofera stil si eleganta.

Infiintata in anul 1967, in Spania, firma producatoare de pantofi de lux Menbur reuseste sa fascineze fashionistele. Pantofii de mireasa sunt construiti intr-o maniera splendida din piele naturala si decorati spectaculos cu aplicatii glamour pentru a evidentia un caracter modern nemaipomenit.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest