Top 10 cei mai tari designeri de pantofi de mireasa in 2012

Top 10 cei mai tari designeri de pantofi de mireasa in 2012

Cu siguranta rochia de mireasa va atrage privirile ca un magnet, insa, nu este singurul lucru demn de remarcat pe care-l vei purta in ziua nuntii tale. Daca esti pusa pe fapte mari si vrei ca rochia ta sa poarte un nume celebru, atunci si pantofii tai trebuie sa aiba semnatura unui designer cu pretentii. Iata care sunt designerii de pantofi de mireasa ce tin cap de afis in 2012!

1. Badgley Mischka. Intr-o industrie fashion suprasaturata, Mark Badgley si James Mischka au reusit sa se impuna in cel mai spectaculos mod posibil. Denumiti de revista “Vogue” unii dintre cei mai trendy designeri de mirese in “Top 10 American Designers”, duetul a situat marca Badgley Mischka printre cele mai glamuroase branduri. Linia lor de pantofi de mireasa este eleganta, spectaculoasa si plina de elemente glamour: barete, flori, tocuri subtiri si delicate, funde, volanase, cristale si brose.

2. Benjamin Adams este alt nume greu in industria pantofilor de mireasa. Pantofii lui sunt cunoscuti ca fiind confortabili si cu stil. Creatiile lui sunt vaste si daca esti o mireasa capricioasa, trebuie sa stii ca printre ele se pot gasi foarte multe modele unicat.


3. Stuart Weitzman. “Decoupage” sunt cei mai cunoscuti pantofi de mireasa, ce apartin acestui designer. Aceasta pereche este fabricata numai in Spania si vine cu un toc confortabil, de doar  3.5 cm. Sunt senzationali, decupati in fata si in spate si decorati cu perle si cristale Swarovski.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest