Pantofi eleganti cu imprimeu

Pantofi eleganti cu imprimeu

Te-ai saturat sa porti mereu aceiasi pantofi uni din piele si vrei sa incerci ceva nou la nunta, cum ar fi niste pantofi eleganti cu imprimeu? Pantofii de ocazie cu model sunt acel tip de incaltaminte care aduc un plus de culoare si feminitate in ansamblul tinutei de gala, indiferent ca esti mireasa ori participi in calitate de invitata la un eveniment special.

In functie de stilul personal, poti sa comanzi pantofi eleganti cu imprimeu al caror toc nu trebuie sa fie obligatoriu stiletto. Exista pantofi de dama cu toc lat sau pantofi cu toc mediu lucrati manual din piele ce ofera confort la purtare chiar si in zilele in care trebuie sa iti petrecei mult timp in picioare, dansezi sau participi la o intalnire importanta.

Pentru a-ti face o idee clara despre stilul pantofilor cu model, am selectat cateva modele de pantofi eleganti cu imprimeu, ideali de purtat cu rochia de mireasa ori cu rochia de seara la ocazii speciale.

Pantofii cu pattern nu vor trece neobservati daca rochia nu ii acopera, de aceea este recomandat sa ii porti cu o rochie mai scurta ca sa ii lasi la vedere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest