Pantofi eleganti pentru femei indraznete

Pantofi eleganti pentru femei indraznete

Desi oficial sarbatorile de iarna de termina o data cu Sfantul Ioan, sezonul petrecerilor este de abia la inceput, de aceea am selectat mai multe modele de pantofi eleganti pentru femei indraznete.

Orice femeie care vrea sa atraga atentia la o nunta, la o petrecere cocktail sau chiar la o aniversare, o poate face cu ajutorul accesoriilor. La FashionDays gasesti o multime de pantofi cu design atractiv, de la branduri faimoase, cum sunt Roberto Botella sau Gas.

Cu toc ascutit, decorati cu tinte, strassuri sau cu particule stralucitoare si irizatii, pantofii stiletto raman prima optiune a doamnelor, atunci cand vine vorba despre evenimente importante.

Iesi in evidenta la ocaziile speciale din acest an si alege pantofi fermecatori din piele intoarsa, piele naturala sau lacuita scosi in evidenta cu ajutorul designului si a decoratiunilor indraznete. Spre deosebire de pantofii clasici, modelele pe care ti le propunem vor fi in centrul atentiei.

Daca iti doresti pantofi de seara deosebiti pe care sa ii asociezi cu o rochie de ocazie stralucitoare si o poseta in tendinta, verifica acum galeria foto alaturata si descopera pantofi de dama irezistibili pentru femei indraznete din colectiile tale preferate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest