Pantofi de mireasa Dolce & Gabbana pentru 2016

Pantofi de mireasa Dolce & Gabbana pentru 2016

Renumitul brand Dolce & Gabbana se poate lauda cu o gama intreaga de pantofi mireasa confectionati din dantela si alte materiale de calitate. Acesti pantofi de nunta sunt alegerea perfecta pentru nuntile din sezonul cald, fie ca sunt albi sau colorati.

De la clasicii pantofi de mireasa albi si ivory care se asorteaza cu rochia de mireasa alba, la pantofii de nunta in culori variate (galben, mov, roz, verde), in 2016 miresele indraznete au de ales intre pantofi cu toc, papuci sau balerini din dantela cu detalii florale pentru cea mai importanta zi din viata lor.

O pereche de pantofi deosebiti completeaza look-ul unei mirese rafinate si elegante, iar pantofii Dolce & Gabbana pentru 2016 vor face cu siguranta acest lucru!

Pantofii de nunta colorati sunt in mare voga, asa ca alegand o rochie de mireasa care lasa pantofii la vedere, acestia pot forma un contrast magic cu intreaga tinuta.

Dolce & Gabbana a realizat modele de pantofi pentru mirese dornice sa se remarce la propria nunta prin intermediul accesoriilor. Rasfoind pozele cu pantofii de nunta Dolce & Gabbana, vei deveni cu siguranta o fana a pantofilor cu dantela.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest