PANTOFI DE MIREASA 2014: Tendinte, idei, sfaturi, ponturi

PANTOFI DE MIREASA 2014: Tendinte, idei, sfaturi, ponturi

Daca din punct de vedere cromatic, anul 2013 a fost un sezon al culorilor bogate si vii, anul 2014 pune accent pe stralucire si eleganta in materie de pantofi de mireasa.

Viitoarele mirese care au ales sa se casatoreasca in 2014, isi pot alege dintr-o mare varietate de pantofi cu toc, ghetute elegante si sandale, dupa sezon si preferinte.

Indiferent ca participi la o nunta, un botez sau alt eveniment special, pantofii eleganti cu elemente metalice argintii sau aurii sunt de efect si aduc un plus de eleganta tinutei in ansamblu.

Daca totusi  esti o fire mai sfioasa si nu iti place sa iesi in evidenta, incearca un model de pantofi mati sau intr-o culoare deschisa, cum ar fi ivory care sa se asorteze cu rochia ta de gala.

Ca si model, poti opta pentru o pereche de pantofi, ghetute sau sandale cu decupaj in varf, cu toc sau platforma, dar si cu diferite printuri si accesorii. La mare cautare sunt pantofii cu barete si cureluse prinse la glezna, dar si modelele cu dantela.

Desi patternurile complicate au devenit un element esential pentru fashioniste, o pereche de pantofi poate fi aleasa si in functie de tematica nuntii sau dupa textura.

In principiu, alegerea pantofilor si a accesoriilor de nunta completeaza aspectul glamour al tinutei vestimentare, cu conditia sa nu exagerezi in combinatia de culori si printuri!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest