In trend - accesoriile si pantofii in nuante metalice

In trend - accesoriile si pantofii in nuante metalice

In 2013 cele mai moderne si mai fashionable elemente si piese care s-au impus sunt pantofii si accesoriile in nuante metalice. Aceste piese sunt de efect, perfecte atat pentru ocaziile speciale, ca petrecerile, nuntile, botezurile, cat si pentru tinutele casual, dar cat se poate de fashionable.

Daca iti doresti sa fii in trend si sa introduci in frumoasa ta tinuta elemente moderne si de senzatie, cu pantofii si accesoriile in nuante metalice nu ai cum sa dai gres. Gandeste-te la cele mai speciale culori, cum ar fi argintiul, auriul sau nuantele metalice ale celor mai obisnuite culori, cum este galbenul.

Aceste culori metalice sunt senzationale si de efect, aducand o latura ultrafashionable si stralucitoare vestimentatiei tale. Un singur lucru trebuie sa stii, totusi, cand vine vorba de aceste tendinte: nu exagera si nu profita prea mult de ele!

Ai mare grija ca in momentul in care alegi sa introduci acest aceasta culoare pretentioasa in tinuta ta, indiferent daca ea este una casual, de ocazie sau chiar de mireasa, caci daca folosesti prea multe nuante metalice, efectul va fi spectaculos, dar nu in modul fashionable si placut pe care ti-l doresti tu.

Se recomanda ca in acest sezon sa folosesti unul sau maxim doua elemente in nuante metalice, pentru a fi sigura ca vei avea efectul dorit. De exemplu, o pereche de pantofi argintii, in ton si in aceeasi nuanta cu un clutch argintiu sunt suficiente pentru a introduce stralucirea si modernul in tinuta ta.

La fel de bine poti opta doar pentru accesorii sau doar pentru pantofi in nuante metalice, restul culorilor pieselor tale vestimentare fiind unele mate, clasice. Ba chiar, daca esti o fire indrazneata si preocupata de-a dreptul de tot ce este in trend, poti chiar merge si mai departe si poti opta chiar pentru o rochie in nuante metalice. Cu o astfel de rochie stralucitoare si senzationala, vei atrage toate privirile si admiratia celor din jur asupra ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest