Cum sa alegi pantofii de mireasa fara sa dai gres?

Cum sa alegi pantofii de mireasa fara sa dai gres?

Se apropie nunta si te-ai gandit deja cum sa alegi pantofii de mireasa fara sa dai gres? Atunci trebuie sa urmezi cateva sfaturi care te ajuta sa iti faci cumparaturile pentru nunta in deplina siguranta. Afla ce trebuie sa faci pentru a selecta perechea de pantofi mireasa potrivita pentru stilul tau, avand in vedere confortul personal, dar si alte criterii.

Gaseste rochia de mireasa mai intai
Dupa ce ai comandat rochia de mireasa, poti sa pornesti in cautarea pantofilor de nunta si nu vei da gres. Dupa ce probezi tinuta de nunta incaltata cu pantofii de mireasa, croitorul va ajusta lungimea rochiei dupa inaltimea tocurilor pe care le porti.

Nu astepta pana in ultima clipa
Cel mai bine ar fi sa iti cumperi pantofii de mireasa imediat cum ai gasit rochia visurilor tale. Daca lasi cumparaturile pe ultima suta de metri, s-ar putea ca graba sa strice treaba. Acest lucru inseamna ca poti alege in mod eronat pantofii de nunta nepotriviti.

Compara ofertele de pret
Cumpara pantofii de mireasa perfecti numai dupa ce ai mers in suficiente magazine ca sa iti faci o impresie corecta despre ce modele sunt pe piata si cat costa. Probeaza cat mai multi pantofi si vezi care iti vin bine pe picior, avand in vedere confortul, dar si lungimea rochiei.

Nu cumpara online pantofii de mireasa
Este important sa probezi pantofii de mireasa, inainte sa ii cumperi mai ales ca vei fi nevoita sa ii porti ore intregi in ziua nuntii, inclusiv pe ringul de dans.

La nevoie, pregateste-ti pantofii de rezerva
Este bine sa ai la indemana si a doua pereche de pantofi mireasa, daca in primii nu poti rezista pana la sfarsit. O data cu pantofii, iti poti schimba si rochia de mireasa cu o tinuta eleganta, dar adecvata pentru a doua parte a nuntii, cand dansezi.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest