Oferta pret pentru nunta si botez in 2014

Oferta pret pentru nunta si botez in 2014
Oferta pret pentru nunta si botez in 2014 Oferta pret pentru nunta si botez in 2014 Oferta pret pentru nunta si botez in 2014

O data cu luna ianuarie, echipa Dj.ro organizeaza evenimente private la preturi promotionale. Astfel, pachetul promotional pentru nunta costa 199 euro, in timp ce pachetul promotional pentru botez costa doar 99 euro.


Daca vrei sa afli mai multe detalii despre pachetele de nunta, respectiv botez, intra pe site-ul Dj.ro si consulta oferta noastra pentru 2014.


Iar daca nu gasesti la rubrica de Oferte si Promotii ceea ce doresti, vom cauta impreuna solutia potrivita pentru tine, deoarece vrem ca fiecare client care ne contacteaza sa fie pe deplin multumit de serviciile noastre. Cert este ca toata lumea va pleca de la petrecere voioasa, pentru ca noi organizam ca la carte evenimente reusite la un pret promotional incepand cu ianuarie 2014.


Mai mult de atat, daca ne angajezi pentru un botez in 2014, noi iti oferim un dj profesionist la cel mai bun pret din Bucuresti.


Contacteaza-ne pentru mai multe informatii pentru ca noi suntem principala sursa de entertainment pentru cei care cauta un Dj nunta sau un Dj botez in 2014.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest