Nuntile anului cu gheata carbonica

Nuntile anului cu gheata carbonica
Nuntile anului cu gheata carbonica Nuntile anului cu gheata carbonica

Gheata carbonica este un produs care a aparut pe piata organizarii de evenimente in urma cu cativa ani, insa in ultima perioada a inceput sa castige tot mai mult teren. Efectele speciale create cu gheata carbonica se bucura de un mare succes la nunti, in mod special la dansul mirilor. In timp ce cei doi protagonisti vor face primii pasi spre ring, acesta va fi acoperit de o patura de fum. Aburul greu se va aseza in partea de jos a salii, lasand impresia ca dansatorii nu mai ating podeaua, ci se mentin pe nori pufosi. Scena, aflata undeva la granita dintre basm si realitate, va fi una de mare efect pentru invitati. Crearea peisajului este posibila datorita unei masini de fum greu, care foloseste gheata carbonica si apa pe post de combustibil.

Gheata carbonica

Dar nuntile nu sunt singurele evenimente unde se realizeaza momente deosebite cu ajutorul acestui produs uimitor. Efecte speciale asemanatoare sunt folosite si la alte tipuri de petreceri, prezentari, diferite concursuri, dar si in cluburi. Un alt mod de intrebuintare a ghetii carbonice este pentru a da infatisare deosebita bauturilor. Una sau doua granule de gheata carbonica introduse intr-un pahar sunt de ajuns pentru ca lichidul sa primeasca un aspect efervescent. Vinul, sampania sau cockteilurile isi vor pastra taria, insa va fi scoasa in evidenta aroma lor. Bauturile trebuie sa fie reci, pentru a evita crearea unui fum excesiv. Fie ca este vorba de o nunta sau de o seara in club, toata lumea va fi impresionata. In plus, gheata carbonica mai poate fi folosita pentru o prezentare inedita a barului de fructe sau a platourilor cu prajituri, care vor parea si ele ca plutesc.

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Qh8nS2Rer2U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest