Sticlute mir botez in forma de inima

Sticlute mir botez in forma de inima
Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima Sticlute mir botez in forma de inima

Unul dintre elementele nelipsite din trusoul de botez a unui bebelus ce urmeaza sa fie crestinat este sticluta de mir. Acest accesoriu poate avea diverse forma, iar populare in acest moment sunt sticlutele mir botez in forma de inima.

Sticluta poate fi comandata separat de trusoul de biserica, fie de catre nasi, fie de catre parintii micutului, mai ales daca acestia vor un anumit model, cum ar fi o sticluta inima cu floarea-soarelui sau cu banda rosie si gargarita. 

Sticluta de mir este folosita in timpul botezului de catre preotul care a sfinti untdelemnul adus la biserica pentru mirungerea bebelusului. Inainte sa afunde copilasul in cristelnita, preotul ia de trei ori din uleiul sfintit si face semnul crucii in apa de botez. Dupa ce scoate bebelusul din apa, preotul unge copilul cu ulei sfintit, ca semn al milei Domnului fata de micul crestin. Uleiul din sticluta de mir va fi folosit si la baita de a doua zi.

Optional, parintii bebelusului il pot unge pe cel mic timp de 40 de zile de cand a fost botezat, pentru ca mirul il va mentine sanatos si va tine departe de copil spiritele rele.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest