Set cutie de dar, lumanare si trusou botez turcoaz

Set cutie de dar, lumanare si trusou botez turcoaz
Set cutie de dar, lumanare si trusou botez turcoaz Set cutie de dar, lumanare si trusou botez turcoaz Set cutie de dar, lumanare si trusou botez turcoaz Set cutie de dar, lumanare si trusou botez turcoaz

Produsul acestei zile este un set pentru baieti cu decor turcoaz, fososit in ziua botezului. Acesta este format din trei produse folosite in ziua botezului la biserica, respectiv restaurant si anume: cutie de dar ovala, trusou biserica si lumanare botez, toate cu decor turcoaz.

Aceste accesorii botez vor fi alese de catre parintii si nasii de botez ai micutului, dar pentru ca trusoul si lumanarea biserica sunt de regula achizitionate de catre nasi, pe panza de mir este brodat mesajul "Cu drag de la nasi".

Pentru un botez cu la care predomina culoarea turcoaz, parintii spirituali ai unui baietel pot alege un set biserica format din trusou botez cu decor ursulet in nuante de turcoaz, lumanare botez cu pampon de tulle turcoaz si un ursulet de plus ce poate fi detasat ulterior si  cutie ovala de dar acoperita in catifea ivory cu decor ursulet plus, panglici turcoaz si un sirag de perlute.

In timp ce cutia de dar cu ursulet din plus va fi folosita la petrecere pentru strangerea banilor, celelalte articole din set sunt esentiale pentru biserica. Produsele sunt decorate in atelierul SelfEvents.ro cu mare grija pentru detalii.

Cutia de dar cu fundite turcoaz, siraguri de perle si ursulet din plus este folosita la restaurant pentru strangerea cadourilor in bani de la invitati. In cutie incap aproximativ 150 plicuri de bani. Dimensiuni cutie: 36x25x23 (Lxlxh).

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest