Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz pudra

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz pudra
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz pudra Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz pudra Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz pudra Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare roz pudra

Astazi le propunem parintilor si nasilor unei fetite un set de botez elegant, compus din doua produse necesare pentru ca slujba de crestinare a bebelusului sa decurga in conditii optime. Este vorba despre trusoul biserica si lumanarea cu decor roz pudra. Conform traditiei din tara noastra, in cazul unui botez care se desfasoara intr-o biserica crestin-ortodoxa, nasii cumpara articolele folosite in cadrul ceremoniei religioase, acestia indeplinind rolul de parinti spirituali.

In primul rand, lumanarea nu poate lipsi din biserica in ziua botezului. Imbracata in pampon de tulle roz pudra si cu funda din satin, decorul lumanarii este inveselit cu ajutorul unui simpatic ursulet de plus cu un mic papion roz pudra la gat. Pe parcursul cremoniei religioase, lumanarea va fi tinuta aprinsa de unul dintre nasi, in timp ce preotul oficiaza slujba de botez. Lumanarea are 33 cm inaltime si diametru de 5 cm.

Trusoul pentru botez este compus din urmatoarele articole:

prosop alb din bumbac si sapun pentru preot. In mod traditional, preotul se spala simbolic pe maini inainte de infaptuirea slujbei de botez. Prosopul are urmatoarele dimensiuni: 83 x 49. Sapunul este imbracat intr-o panglica cu fundita roz pudra.

panza de mir este folosita la scoaterea bebelusului din cristelnita. Aceasta are o coronita decorata. Dimensiuni: 105 x 98 cm.

panglica de botez. Aceasta este folosita de preot pentru a lega bebelusul dupa botez. Se foloseste si a doua zi la baita. Panglica este decorata la fel ca sapunul, in ton cu celelalte piese din trusou.

prosop alb bebelus cu coronita brodata in nuante de roz pudra. Dimensiuni: 78 x 72

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest