Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare galbena

Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare galbena
Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare galbena Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare galbena Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare galbena Produsul zilei: Set trusou botez si lumanare galbena

Daca botezul fiului sau fiicei voastre este programat vara sau la inceputul toamnei cand soarele straluceste si ne rasfata inca cu razele sale, atunci o idee de trusou si lumanare botez pentru ceremonia religioasa este acest set cu decor galben si floarea-soarelui. In mod firesc, nasii de botez asigura cele necesare pentru biserica, de aceea este foarte sugestiv trusoul pentru biserica cu mesaj brodat "Cu drag de la nasi".

Setul de botez cu decor galben si floarea-soarelui compus din lumanare si trusou biserica este potrivit pentru botezul oricarui copil, datorita decorului in culori neutre. Cu un design atractiv, ce se evidentiaza prin decorul galben luminos, setul de botez lumanare si trusou biserica decorat manual in atelierul SelfEvents.ro va fi o amintire pretioasa pentru parintii copilasului botezat.

Un articol nelipsit de la ceremonia religioasa este lumanarea pentru botez. Aceasta este imbracata in pampon de tulle galben, are o funda din satin in aceeasi culoare, figurina floarea-soarelui si un ursulet de plus. La biserica, lumanarea va fi tinuta aprinsa de unul dintre nasi, in timp ce preotul oficiaza slujba de botez.

Trusoul pentru botez este compus din urmatoarele articole:

prosop alb din bumbac si sapun pentru preot infasurat in banda galbena din satin, decorata cu figurina floarea-soarelui. In mod traditional, preotul se spala simbolic pe maini inainte de infaptuirea slujbei de botez. Prosopul are urmatoarele dimensiuni: 83 x 49 cm.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest