Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline

Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline
Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline Produsul zilei: Set cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline

Unul dintre cele mai populare seturi de botez pentru baieti din acest sezon vine in nuante de bleumarin cu buline albe si este vorba despre produsul acestei zile, setul format din cutie de dar, lumanare si trusou botez cu decor bleumarin cu buline de la SelfEvents.ro.

O buna parte dintre produsele care fac parte din acest set baieti sunt decorate manual in atelierul SelfEvents.ro. Acestea sunt: cutia tip landou, cutia de dar, cat si accesoriile din trusou (cutiuta pentru prima suvita, sticluta de mir, sapunul preotului si panglica pentru botez.

In timp ce cutia de dar cu ursulet din plus va fi folosita la petrecere pentru strangerea banilor, celelalte articole din set sunt esentiale pentru biserica.

Cutia de dar va fi folosita la restaurant pentru strangerea cadourilor de la invitati. In cutie incap maxim 150 plicuri de bani. Dimensiuni cutie: 36x25x23 (Lxlxh).

Lumanarea botez cu tulle bleumarin si ursulet detasabil simbolizeaza lumina, dar si calea pe care va fi ghidat in viata copilasul. Lumanarea are o inaltime de 28 cm si diametrul de 6 cm.

Trusoul va fi folosit la biserica. Acesta are text brodat ”Cu drag de la nasi”. Cele 6 piese din trusou sunt ambalate intr-o cutie tip landou. Acesta este format din:

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest