Afla cum sa organizezi un botez perfect in 5 pasi simpli

Afla cum sa organizezi un botez perfect in 5 pasi simpli
Afla cum sa organizezi un botez perfect in 5 pasi simpli Afla cum sa organizezi un botez perfect in 5 pasi simpli Afla cum sa organizezi un botez perfect in 5 pasi simpli

Vrei sa iti impresionezi invitatii care vor lua parte la unul dintre cele mai seminificative momente din viata copilasului tau si anume botezul? Afla cum sa organizezi un botez perfect urmand 5 pasi simpli.

1. Organizeaza lista de invitati. Ca si in cazul unei nunti, este important sa stii cati invitati vor veni la biserica si cati vor fi prezenti si la restaurant.

2. Contacteaza un preot. Dupa ce ai ales data botezului, alege o biserica si vorbeste cu un preot pentru a puna la punct toate detaliile. In mod firesc, nasii copilului te vor insoti la biserica.

3. Alege locatia dorita. Chiar daca este vorba numai de un botez, este important sa alegi din timp restaurantul. Numai asa vei petrece alaturi de invitati intr-un ambient placut.

4. Pune la punct toate detaliile. Dupa ce ai ales hainutele de botez si te-ai consultat cu nasii in privinta trusoului, ocupa-te de organizarea petrecerii. Alege meniul, muzica de petrecere, animatorii, ursitoarelele, magicienii. Nu uita de decorul salii. Acesta trebuie sa fie in ton cu tema evenimentului.

5. Nu uita de accesorii botez. Daca nasii bebelusului cumparara trusoul si hainutele pe care le va imbraca noul crestin, parintii trebuie sa aiba in vedere cosuletul pentru transportul cruciulitelor de botez, cufarul de dar si evident, marturiile de botez.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest