SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez

SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez
SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez SelfEvents.ro lanseaza colectia de trusouri botez

SelfEvents lanseaza colectia de trusouri botez, ideale de folosit in biserica, la slujba religioasa. Atunci cand un copilas urmeaza sa primeasca taina sfantului botez, nasii lui au datoria sa aleaga trusoul adecvat pentru acest eveniment important. Daca si tu urmeaza sa iei parte la un botez in calitate de nasa, ar fi bine sa vezi mai multe modele de trusouri botez pentru ca in final sa decizi cu parintii copilului care este modelul potrivit pentru finutul sau finuta ta.

Trusou botez bleu cu ingeras
Trusou botez in nuante de bleu compus din cinci piese esentiale si anume: un prosop mic si sapun pentru preot, prosop mare din bumbac cu capison, panza de mir pentru scoaterea copilului din cristelnita si o sticluta de mir in care se pune ulei sfintit. Trusoul bleu este perfect pentru primul eveniment important din viata unui baietel. Acesta este decorat cu ingerasi, iar pe prosopul bebelusului este scris mesajul "Cu drag de la nasi".
Comanda acest trusou botez pe www.selfevents.ro.

Trusou botez roz cu ingeras
Trusou botez roz pentru fetite, compus din cinci piese esentiale si anume: un prosop mic si sapun pentru preot, prosop mare din bumbac cu capison pentru copil, panza de mir pentru scoaterea bebelusului din cristelnita si o sticluta de mir pentru ulei sfintit, folosit pentru mirungerea copilasului. Trusoul botez roz este ambalat intr-o cutie cadou cu capac transparent pentru vizualizarea produselor. Piesele  din trusou au model ingeras roz si pisicuta, iar sticluta de mir este decorata cu o banda din satin roz cu trandafiras.
Comanda acest trusou botez pe www.selfevents.ro.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest