Rochii de seara din dantela alba si neagra

Rochii de seara din dantela alba si neagra
Rochii de seara din dantela alba si neagra Rochii de seara din dantela alba si neagra Rochii de seara din dantela alba si neagra Rochii de seara din dantela alba si neagra

Rochiile de seara din dantela sunt pretioase si elegante. Dantela este un material delicat care inspira sofisticare si lux. Daca in trecut dantela era considerata un material greu de purtat, acum ea poate fi vazuta in majoritatea colectiilor primavara vara 2013 reinterpretata in diferite moduri. Extrem de pretioasa si feminina, rochia de seara din dantela defineste feminitatea si luxul in colectia 2013 La Femme.

Rochii de seara din dantela

Catherine Zeta-Jones, Halle Berry si Beyonce sunt doar cateva dintre vedetele care poarta mereu pe covorul rosu rochii de seara din dantela neagra si alba. De la stilul clasic al lui Catherine Zeta Jones, la rochiile mulate a lui Halle Berry la stilul chic& trendy a lui Beyonce, rochia de seara din dantela poate fi purtata in diferite moduri. O rochie de seara din dantela neagra sau alba nu poate lipsi din garderoba niciunei femei.

Sarmul unei rochii din dantela alba consta in inocenta pe care o aduce oricarei tinute. Daca vrei un look cuminte feminin pariaza pe o rochie din dantela alba cu o pereche de sandale cu toc kitten. Daca vrei sa adopti un look sexi si indraznet nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba rochii din dantela neagra. Fiind un material atat de pretios si elegant, rochia din dantela fie ea alba sau neagra nu trebuie accesorizata prea mult. Materialul in sine este extrem de delicat si confera oricarei tinute un aer regal.

LaFemme

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest