Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie

 Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie
 Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie  Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie  Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie  Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie  Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie  Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie  Vestitorii primaverii: Cadouri parfumate pentru luna martie

Cadourile parfumate pentru luna martie ce pot fi oferite in dar oricarei femei sunt parfumurile si aranjamentele florale. Acesti vestitori ai primaverii sunt o adevarata incantare pentru simtul vizual si olfactiv. O data cu venirea primaverii, preturile s-au topit la produsele tale preferate pentru ca tu sa faci o surpriza placuta femeii pe care o iubesti. La eMag gasesti tot ce vrei de la parfumuri faimoase ambalate in sticlute elegante la buchete de flori colorate pentru luna martie la pret redus.

Apa de parfum A Thousand Wishes
Apa de parfum A Thousand Wishes de Bath and Body Works este un cadou parfumat cu note floral-fructate pentru doamne. Acest parfum cu note de frezie si bujor vesteste primavara.
Pret: 98 lei
Reducere: 55%

Apa de Parfum Katy Perry Killer Queen
Parfum floral-fructat Katy Perry Killer Queen este un parfum pentru femei cu note de bergamota, iasomie si patchouli care emana un miros seducator.
Pret: 69 lei
Reducere: 50%

Apa de Parfum Lolita Lempicka SI
Apa de parfum Lolita Lempicka SI cu note floral-orientale te cucereste instant. Parfumul a fost creat de Christine Nagel si Benoist Lapouza.
Pret: 85 lei
Reducere: 22%

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest