Cadoul perfect de Valentine's Day la reducere!

Cadoul perfect de Valentine's Day la reducere!
Cadoul perfect de Valentine's Day la reducere! Cadoul perfect de Valentine's Day la reducere! Cadoul perfect de Valentine's Day la reducere! Cadoul perfect de Valentine's Day la reducere!

Bijuteriile sunt printre cele mai frumoase cadouri pe care le poti oferi cuiva in dar de Valentine's Day. In acest moment, bratarile din colectia Always Remember by Andreea Raicu sunt disponibile la reducere. Foloseste codul LOVE30 si primesti automat orice bratara din colectia Always Remember mai ieftina cu 30 lei.

Bratarile pe care le poti oferi cadou de Ziua Indragostitilor 2017 sunt realizate din argint rodiat 925 sau din argint aurit. Acestea au inscriptionate diferite mesaje motivationale, care te vor ajuta sa treci cu bine peste situatiile dificile.

Bratarile Always Remember sunt bijuterii casual in stil clasic, elegante si minimaliste. Poti purta aceste accesorii in viata de zi cu zi, la orice tinuta.

Bratarile pe care le poti oferi de Valentine's Day sunt disponibile intr-o singura marime: acestea masoara 15 cm si o deschizatura de 2 cm, fiind ajustabile pe orice dimensiune.

Alege bratara cu mesajul potrivit, astfel incat persoana careia ii daruiesti acest accesoriu sa isi aminteasca cu drag de tine atunci cand o poarta.

Bratara din argint Trust. Let go
Pret: 345 lei
Comanda bratara Trust. Let go de la Andreea Raicu

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest