Ce trusou botez este potrivit pentru biserica?

 Ce trusou botez este potrivit pentru biserica?

Un trusou botez pentru biserica este format din cateva articole pentru bebelus si pentru preot. In timp ce preotul care tine slujba se va pregati pentru ceremonia curatandu-si in mod simbolic mainile cu sapun si apa, pentru ca apoi sa se stearga cu un mic prosop, bebelusul va avea nevoie de cateva accesorii.

Piesele din trusou care nu trebuie sa lipseasca sunt: un prosop mai mare din bumbac, fasa pentru mir cu panglica aferenta, un prosop, un pled, sticluta pentru mir si optional cutiuta pentru prima suvita. Nasii mai pot achizitiona o cutie pentru trusou care sa fie in ton cu piesele de trusou sau cu tema evenimentului.

Noi venim cu cateva recomandari, avand in vedere ca nimeni nu poate fi obligat sa aleaga un anumit trusou botez pentru biserica. Pe piata exista o multime de modele, dar atat pentru fetite, cat si pentru baieti se pot comanda trusouri cu tematica religioasa, cu mesaj de la nasi, cu model traditional sau cu desen tematic (ex: un personaj Disney).

Trusoul cu model religios este preferatul credinciosilor. Acesta are de regula un model cu ingeras sau cu un catren rugaciune brodat pe panza de mir sau pe prosopul bebelusului.

Trusoul cu mesaj brodat scris de mana contine in mod obisnuit un mesaj de genul ”Cu drag de la nasi” sau ”Azi m-am crestinat”.

Trusoul traditional are model etnic sau diverse simboluri patriotice: steag tricolor, dansatori populari, floarea-soarelui etc.

Si, in sfarsit, trusourile cu personaje Disney sunt alese de regula dupa tema botezului. Foarte cautate sunt trusourile cu Mickey Mouse sau cu partenera acestuia, Minnie.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest