Rochia saptamanii: Rochie Fofy Refinement Nude

Rochia saptamanii: Rochie Fofy Refinement Nude

Rochia acestei saptamani este o tinuta eleganta si versatila si anume rochia Fofy Refinement Nude. Alege o rochie eleganta pentru evenimente speciale, cum este rochia Fofy Refinement Nude, fie ca iei parte la cununia civila, la nunta, la botez sau la o aniversare.

Aceasta rochita scurta fara maneci realizata din tulle te transforma intr-o prezenta delicata si rafinata. Rochita are model floral in partea superioara, iar talia este marcata de o curelusa glamour care se leaga la spate in forma de fundita.

Pentru un look complet, poarta stiletto argintii, aurii, nude sau ivory, dar si o geanta de ocazie de mici dimensiuni cu aplicatii de pietre strass sau margele.

Rochia Fofy Refinement Nude este o tinuta de zi sau de seara eleganta, in care te vei simti excelent, fie ca porti un dialog placut impreuna cu o cunostinta, stai la masa cu cei dragi sau dansezi.

Rochie Fofy Refinement Nude

Cu un croi deosebit, aceasta rochie de ocazie scurta poate fi purtata inclusiv la petrecerile tip cocktail. Cu siguranta o vei adora de la prima purtare!

Daca esti o viitoare mireasa, poti imbraca cu incredere rochia Fofy Refinement Nude atat la Starea Civila, cat si la restaurant.

Redefineste-ti stilul si comanda rochia Fofy Refinement Nude pe masura ta de la Starshiners si vei avea un aliat de nadejde la cele mai frumoase evenimente din 2017.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest