Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood

Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood
Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood Relatia actorilor Liz Taylor si Richard Burton, subiect de film la Hollywood

Studiourile Paramount Pictures vor realiza lungmetrajul "Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton and the Marriage of the Century", inspirat de relatia tumultuoasa dintre cei doi actori, iar acest proiect cinematografic ar putea fi regizat de Martin Scorsese.

Un reprezentant de la Paramount Pictures a confirmat faptul ca renumitul studio hollywoodian a achizitionat drepturile de ecranizare a romanului "Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton and the Marriage of the Century", scris de Sam Kashner si Nancy Schoenberger, potrivit variety.com.

Filmul va fi produs de Julie Yorn, Gary Foster, Russ Krasnoff si Martin Scorsese.

Povestea de dragoste dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton a inceput pe platourile filmului Cleopatra”. La vremea aceea, cele doua vedete de la Hollywood erau casatorite cu alte persoane iar relatia lor de adulter a starnit un urias interes din partea presei americane.

Prima casatorie a celor doi, a avut loc in 1964 si a durat zece ani. Ea a fost urmata de o alta casatorie, celebrata in 1975 dar aceasta din urma nu a durat decat un an.

La mult timp dupa ce mariajul sau cu Elizabeth Taylor s-a incheiat, Richard Burton si sotia sa, Sally Hay Burton, s-au stabilit in casa lui din Elvetia. Actorul tocmai incheiase munca la filmul "1984", de Michael Radford, dupa romanul omonim al lui George Orwell. Cu o durere teribila de cap, Burton a reusit sa se retraga in biroul sau de la mansarda, unde i-a scris o scrisoare lui Elizabeth Taylor, la adresa acesteia din Bel Air, Los Angeles. Pana sa ajunga scrisoarea la destinatar, Burton a murit de hemoragie cerebrala.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest