Oana Ionita si tenorul Florin Butnaru si-au spus “Da”

Oana Ionita si tenorul Florin Butnaru si-au spus “Da”

In acelasi week-end in care Denis Stefan s-a casatorit cu fosta dansatoare de la Prima TV, Oana Ionita, colega de breasla a "Bebelusei" Cristina de la "Cronica Carcotasilor" a devenit la randul ei mireasa.

Evenimentul religios in cadrul caruia Oana si Florin Butnaru si-au unit destinele a avut loc la Biserica Podeanu, pe 21 iulie, dupa ce mirii s-au cununat la Starea Civila chiar de Sfantul Ilie. Indragostitii au ales ca nasi de nunta pe Mihai Gainusa si pe sotia acestuia.

Mireasa s-a imbracat intr-o rochie de mireasa stil de printesa, o vestimentatie similara purtand si fetita sa, Isabel, care a fost domnisoara de onoare la nunta mamei sale.

Celelalte domnisoare de onoare care au flancat mireasa sunt membre ale scolii de dans pe care o conduce Oana.

Mireasa a coborat dintr-o limuzina alba si a intrat in biserica la bratul nasului sau de cununie, Mihai Gainusa, imbracat la patru ace. In schimb, sotia lui Mihai a optat pentru o rochie viu colorata si o coafura lejera, de vara.

Printre vedetele participante la ceremonie s-au numarat Codrut Keghes, cunoscut mai bine sub numele de "Dezbracatu" si vedetele Prima TV Grig Chiroiu si Constantin Zamfirescu, colegi in serialul "Trasnitii".

Dupa ce au parasit biserica, mirii insotiti de nuntasi s-au indreptat spre un restaurant de fite din nordul Capitalei pentru a sarbatori asa cum se cuvine uniunea matrimoniala.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest