Top 10 sfaturi pentru primul dans al mirilor

Top 10 sfaturi pentru primul dans al mirilor
Top 10 sfaturi pentru primul dans al mirilor Top 10 sfaturi pentru primul dans al mirilor Top 10 sfaturi pentru primul dans al mirilor Top 10 sfaturi pentru primul dans al mirilor

Primul dans al celor doi miri trebuie sa fie unul memorabil, care sa dea nastere unui moment placut, pe care sa ti-l aduci aminte cu drag peste ani si ani de zile. Pentru a te asigura ca totul va decurge conform planului si ca primul vostru dans va fi unul reusit, citeste sfaturile urmatoare si afla ce trebuie sa faci!

1. Experienta nu este obligatorie. Chiar daca tu si logodnicul tau sunteti niste incepatori in tainele dansului, nu va faceti probleme. Cereti sfatul unui coregraf sau al unui profesor de dans, invatati, exersati, aveti incredere in voi si veti vedea ca totul va fi perfect.

2. Primul vostru dans impreuna nu trebuie sa fie doar un dans - ce este important este ca tu si proaspatul tau sot sa va simtiti bine, confortabil si sa va distrati. Dansati, cantati, simtiti-va bine si traiti momentul!

3. Da startul petrecerii! Primul dans al mirilor iti va oferi ocazia perfecta de a-i invita si pe altii la dans si pentru a convinge un numar mare din invitati sa danseze si ei.

4. Exerseaza, exerseaza, exerseaza si vei vedea ca nu vei avea probleme. Dansurile perfecte sunt asa doar datorita efortului depus. Poti chiar spune ca, atunci cand vine vorba de dans, calitatea sa este proportionala cu efortul depus.

5. Treci peste greseli. Chiar daca ti se va intampla sa gresesti sau sa te impiedici, nu e capat de lume; zambeste, razi si mergi mai departe! Nimeni in afara de tine si de sotul tau nu va sti coregrafia, asa ca daca greseala nu este una evidenta, poti sa te prefaci ca a fost o miscare intentionata. Important este sa nu te panichezi, sa nu te blochezi si sa mergi mai departe.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest