8 motive pentru alegerea unui pianist in cadrul cununiei civile

8 motive pentru alegerea unui pianist in cadrul cununiei civile

Muzica de la ceremonie civila poate fi orice tip de muzica preferat de mire si de mireasa. Avem 8 motive de top sa credem ca fiecare cuplu ar trebui sa se gandeasca la angajarea unui pianist care sa cante pe tot parcursul evenimentului.

Muzica de fundal placuta pentru o ceremonie civila poate distra invitatii in timp ce iau masa la restaurant, imediat ce incepe petrecerea. Un acompaniament romantic la pian transforma cununia civila in ceva solemn, iar petrecerea de la restaurant insotita de muzica la pian este foarte relaxanta.

Muzica la pian sporeste ambientul dintr-o locatie nunta daca se aude pe fundal in timp ce musafirii servesc preparate culinare insotite de bautura si discuta, de aceea este de preferat sa angajezi un pianist chiar si la cununia civila.

Vezi cele opt motive pentru alegerea unui muzician la evenimentul tau:

Pianistul poate canta inainte ca invitatii sa isi ocupe locurile la masa si acesta poate fi angajat cu ora.

Acesta poate interpreta dintr-o varietate de melodii si piese care se potrivesc cu starea ta de spirit a insurateilor sau se incadreaza intr-o anumita tema, de la muzica soul la muzica populara.

Tonurile speciale pot fi redate pentru tine si proaspatul tau sot la pian, cu ajutorul unui aranjament muzical planificat anterior.

Oaspetii melomani pot solicita cantece cunoscute sau dedicatii de dragoste pe parcursul intregii seri.

Invitatii talentati pot fi incurajati sa isi arate abilitatile vocale in timp ce pianistul ii acompaniaza. Pentru cei mai curajosi, claviatura pianului ramane disponibila pentru demonstratii practice.

Angajarea unui pianist la cununia civila poate fi o optiune rentabila, mai ales pentru cuplurile care au un buget mai restrans si nu isi doresc ceva costisitor.

Imaginea unui pian alb, amplasat in coltul camerei va da tonul serii oricarei petreceri, fie ca pianistul ramane pana la sfarsit sau nu.

Pianistul poate lua de asemenea parte atat la cununia religioasa, cat si la petrecerea de nunta daca muzica lui are succes printre invitatii de la cununia civila.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest