Cele mai frumoase melodii cantate de Lady Gaga

Cele mai frumoase melodii cantate de Lady Gaga
Cele mai frumoase melodii cantate de Lady Gaga Cele mai frumoase melodii cantate de Lady Gaga Cele mai frumoase melodii cantate de Lady Gaga

Lady Gaga este apreciata de presa occidentala pentru muzica sa, alimentata de o energie stralucitoare care incita la dans. Interpreta americana a fost influentata de cantareti faimosi, precum Madonna, Michael Jackson, David Bowie si formatia Queen.

Muzica sa, care poate fi ascultata live de romani in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 16 august incorporeaza elemente techno, iar in melodiile de iubire imbina intr-un stil unic teme precum sexualitatea, romantismul si esecul amoros.

Concertul sustinut de Lady Gaga in cadrul turneului mondial "The Born This Way Ball" va putea fi urmarit in Capitala de peste 50.000 de spectatori dornici de un show incendiar in care costumele spectaculoase, efectele special si momentele pline de erotism sunt specialitatea casei.

Pana in luna august, vom analiza cele mai frumoase melodii de dragoste marca Lady Gaga, ea fiind cea care le-a scris si le-a interpretat.

1. Pe primul loc am clasat in acest top al iubirii melodia Alejandro in care Lady Gaga incearca sa faca pe sfanta, desi pasiunea clocoteste in vinele ei. Totusi, ea incearca sa se abtina de la ispite si spune ca se fereste de saruturi, mangaieri si sex deoarece placerile carnale sunt un pacat. Totusi isi aminteste de iubitii ei latini - Alejandro, Fernando si Roberto, pentru ca apoi sa vorbeasca despre Sfanta Treime: Dumnezeul Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Clipul este unul foarte controversat, pe care insa merita sa il vedeti.

Pagina 1/8

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest