8 mituri despre muzica de nunta

8 mituri despre muzica de nunta
8 mituri despre muzica de nunta 8 mituri despre muzica de nunta

Mitul 1: Un DJ vorbeste prea mult

Probabil ati auzit de la cunostinte sau ati luat parte la un eveniment unde a fost angajat un DJ fara experienta care si-a facut treaba prost. Dar, un DJ de nunta profesionist va vorbi doar atunci cand situatia o cere. Conform organzatorilor de evenimente, un DJ trebuie sa vorbeasca in situatia in care ceea ce spune este elocvent si planuit in avans.

Ca sa nu aveti parte de o experienta cu surprize negative, oferiti indicatii clare DJ-ului angajat la nunta si spuneti-i cand este momentul sa vorbeasca si cand sa taca. De asemenea, cautati un DJ cu referinte. Oferindu-i exemple de"Asa nu" de pe YouTube, nu veti avea surpriza ca schimba ritmul de muzica sau pune o melodie nereusita chiar atunci cand lumea se simte mai bine.

Mitul 2: Fomatiile de muzica iau prea multe pauze

Grija principala a mirilor care vor muzica live la nunta este ca dupa fiecare 40-45 de minute, o formatie de muzica isi ia pauza de 15-20 de minute, gol pe care il umple cu compilatii inregistrate pe CD. Pentru ca acest lucru sa nu se intample si la nunta voastra, rugati membrii formatiei sa decaleze pauzele in asa fel incat ringul de dans sa fie mereu plin sau in timp ce unul dintre membrii oboseste, ceilalti sa fie in stare sa intretina atmosfera pentru ca nuntasii sa nu se plictiseasca. Chiar daca o sa coste mai multi bani, invitatii vor fi incantati de muzica live.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest